Rezultate Şcolare

podium

 Rezultatele ale elevilor la concursuri şi olimpiade ...

 

Consiliul Elevilor

elev

Sfaturi, sugestii sau articole pentru elevi ...

 

 

VIZIUNE, MISIUNE, VALORI

VIZIUNEA:

Viziunea noastră este de a dezvolta tineri cu mintea activă şi creativă, cu un sentiment de înţelegere şi compasiune pentru alţii, şi cu curajul de a acţiona conform convingerilor lor, întro şcoală al cărui interes coincide cu al tău: REUŞITA!

MISIUNEA:

Misiunea noastră are în vedere:

➢ Fundamentarea unui proces de învăţământ de calitate și a unei oferte educaţionale structurată pe strategii de dezvoltare clare.

➢ O şcoală axată pe promovarea unor valori şi principii democratice, pe implicarea comunităţii în viaţa şcolii şi a şcolii în comunitate.

➢ Dezvoltarea unui sistem educațional bazat pe competenţele de bază: a învăţa pentru a şti, pentru a face, pentru a trăi alături de ceilalţi.

➢ Un climat educaţional care apreciază performanţa, competiţia transparentă şi onestă, cooperarea şi încurajarea iniţiativei individuale, a inovaţiei didactice direcționate spre dezvoltarea individuală a fiecărui elev şi egalitatea de şanse prin educaţie.

VALORILE ŞCOLII:

Valorile organizației exprima modul in care aceasta îşi propune să-şi atingă viziunea şi reprezintă codul comun pe care toți membrii organizației îl împărtăşesc.

➢ Integritate Comportamentul, acțiunile se bazează pe valorile personale şi cele ale organizației.

➢ Libertate Oferim individului libertatea de a gândi. Nu îndoctrinam. Lăsam indivizii să aleagă.

➢ Perseverenta Suntem conștienți de faptul că misiunea noastră este una dificilă. Nu renunțam niciodată, şi suntem conduși de credința că “Eșecul nu este o opțiune pentru noi”

➢ Inovaţie Nu suntem doar perseverenți prin a face lucrurile în același fel. Căutam în mod continuu să inovam modul în care ne atingem obiectivele organizației într-o manieră consistentă cu identitatea noastră.

➢ Durabilitate Gândim pe termen lung. Misiunea noastră este una de durată şi ne solicită o abordare pe termen lung şi un management eficient al resurselor noastre. Luăm în considerare impactul acțiunilor noastre şi acționăm în consecință.

➢ Loialitate Oferim loialitate partenerilor noştri. Solicităm loialitate în schimb. Ca orice proces de durată, obiectivele noastre solicită resurse dedicate la bine şi la rău. Ne respectăm promisiunile.

 

Accesări: 1809
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

CABINET LOGOPEDIE

abc

În cadrul şcolii noastre funcţionează un modern cabinet de logopedie. Aici sunt corectate cu succes tulburările de limbaj.

Cabinet Medical Şcolar

cabinet

 În cadrul şcolii noastre funcţionează un cabinet medical. Consultaţi programul cabinetului...