VIZIUNE, MISIUNE, VALORI

VIZIUNEA:

Viziunea noastră este de a dezvolta tineri cu mintea activă şi creativă, cu un sentiment de înţelegere şi compasiune pentru alţii, şi cu curajul de a acţiona conform convingerilor lor, întro şcoală al cărui interes coincide cu al tău: REUŞITA!

MISIUNEA:

Misiunea noastră are în vedere:

➢ Fundamentarea unui proces de învăţământ de calitate și a unei oferte educaţionale structurată pe strategii de dezvoltare clare.

➢ O şcoală axată pe promovarea unor valori şi principii democratice, pe implicarea comunităţii în viaţa şcolii şi a şcolii în comunitate.

➢ Dezvoltarea unui sistem educațional bazat pe competenţele de bază: a învăţa pentru a şti, pentru a face, pentru a trăi alături de ceilalţi.

➢ Un climat educaţional care apreciază performanţa, competiţia transparentă şi onestă, cooperarea şi încurajarea iniţiativei individuale, a inovaţiei didactice direcționate spre dezvoltarea individuală a fiecărui elev şi egalitatea de şanse prin educaţie.

VALORILE ŞCOLII:

Valorile organizației exprima modul in care aceasta îşi propune să-şi atingă viziunea şi reprezintă codul comun pe care toți membrii organizației îl împărtăşesc.

➢ Integritate Comportamentul, acțiunile se bazează pe valorile personale şi cele ale organizației.

➢ Libertate Oferim individului libertatea de a gândi. Nu îndoctrinam. Lăsam indivizii să aleagă.

➢ Perseverenta Suntem conștienți de faptul că misiunea noastră este una dificilă. Nu renunțam niciodată, şi suntem conduși de credința că “Eșecul nu este o opțiune pentru noi”

➢ Inovaţie Nu suntem doar perseverenți prin a face lucrurile în același fel. Căutam în mod continuu să inovam modul în care ne atingem obiectivele organizației într-o manieră consistentă cu identitatea noastră.

➢ Durabilitate Gândim pe termen lung. Misiunea noastră este una de durată şi ne solicită o abordare pe termen lung şi un management eficient al resurselor noastre. Luăm în considerare impactul acțiunilor noastre şi acționăm în consecință.

➢ Loialitate Oferim loialitate partenerilor noştri. Solicităm loialitate în schimb. Ca orice proces de durată, obiectivele noastre solicită resurse dedicate la bine şi la rău. Ne respectăm promisiunile.

 

Accesări: 2205
0
0
0
s2smodern
powered by social2s